Dark Parallel

Dark Parallel

Josh and Ixchel have travelled back in time, but it might not be so easy to get home again. They've landed in the Mayan era, when the prophecy about the world ending in 2012 was first foretold. And they cannot believe who they have found there. Clearly Josh isn't the only person to have cracked the secret of time travel. But a bigger surprise awaits the pair when they retu Josh and Ixchel have travelled back in time, but it might not be so easy to get home again. They've landed in the Mayan e...

DownloadRead Online
Title:Dark Parallel
Author:M.G. Harris
Rating:
Genres:Fantasy
ISBN:Dark Parallel
ISBN
Edition Language:English
Format Type:Paperback
Number of Pages:388 pages pages

Dark Parallel Reviews

  • Irene Sijabat
    May 17, 2016
    Finally, it getting better... M.G. Harris started to reveal some character like Itzamna and Martineu. Book #4 has more adventure, romance, cultural background and complex story than the other 3. Hope Book #5 (last book) will be a great closure for this series. ...
  • Sulis Peri Hutan
    Sep 28, 2012
    kenapa ak malah jadi bingung sama ceritanya??? ...
  • Selvianty Selvianty
    May 11, 2013
    Start to get even more confusing. I guess that phrase is true "do not mess with time". because really, the paradoxxxxxxx..... is never ending looooooppppp. Damn Harris, there's so many whyyyy there.... If he **** in that time period why josh and itxhel able to go that different future ...
  • Fanda Kutubuku
    Jul 01, 2012
    Review menyusul.... ...
  • Oky Septya
    May 29, 2012
    Josh kali ini tidak sendirian, justru kali ini Josh bertualang menembus ruang dan waktu bersama Ixchel. Chemistry Josh dan Ixchel sejak buku pertama sudah kuat, and I was hoping they can made it and finally they really can make it work in Dark Parallel. Hubungan mereka tidak begitu bai...
  • Ayu Dipta
    Dec 01, 2012
    Ini adalah seri yang paling saya suka dibanding 3 buku yang terdahulu. Tidak tahu kenapa. Menamatkannya hanya dalam waktu satu hari--awalnya saya tidak begitu tertarik hingga menunda untuk beli buku ini selama hampir setengah tahun. Entah sihir apa, namun kisahnya yang perlahan ter...
  • Dani Ristyawati
    Jun 23, 2014
    Setelah absen berbulan-bulan baca lanjutan Joshua Files, akhirnya perburuan saya berbuah hasil-nemu seri ke-4 nya. Di buku keempat ini Josh dan Ixchel terlempar ke dimensi waktu yang berbeda demi menyelamatkan dunia dan lembaran simbol-simbol Erinsi yang hilang/ sengaja dihilangkan. Me...
  • Annisa Purnomo
    Dec 17, 2011
    Penjelasan yang masih samar-samar di buku sebelumnya di jelaskan di buku ini. Membuat dahaga penasaran terpenuhi muahaha. Inti dari keseluruhan buku ini ngebahas tentang perjalanan waktu yang dijalani Josh dan Ixchel 'tanpa sengaja'. Lain dari buku yang sebelumnya, Josh selalu kelihata...
  • Amran
    Apr 29, 2011
    Josh and Ixcell FINALLY get together and i loved the cliffhanger ending!! ...
  • Freefallen ~ YA Reviewer
    Oct 11, 2011
    I was surprised at how utterly AMAZING this installment of the Joshua Files was. Whilst at some points you really had to focus because of time-travel explanations, at others you can hardly part with the book - so gripping! If you found the JF slow to start with, missing this would be a...
  • Nana
    May 09, 2013
    Pengennya sih kasih bintang 5.. Abis ceritanya seru banget, trus juga ada bumbu romance-nya. Tapi kok rasanya typo error-nya banyak ya? Turun deh satu bintang. ...
  • Lucas
    Jan 13, 2012
    This is a great book with loads of action and adventure. Everything was understandable except sometimes they kind of left stuff out, like why Vigores left Ek Naab, etc. I'm hoping for many more books in this series! ...
  • Daniel
    Jul 20, 2014
    Bintangnya terpaksa saya kurangi karena amit-amit paradoksnya bertebaran di segala penjuru. Sangat disayangkan ...
  • Andrea Ika
    Apr 10, 2014
    The Joshua Files: Book 4 Dark Parallel (Joshua Files) by M. G. Harris Blurb Josh and Ixchel have travelled back in time, but it might not be so easy to get home again. They've landed in the Mayan era, when the prophecy about the world ending in 2012 was first foretold. And they ...
  • Ciquitha
    Dec 18, 2012
    great story... joshua and ixchel went to the past. they are a cute couple... btw, what a great novel. ...
  • Amelia Aura
    May 09, 2015
    Novel ini bertajuk: Welcome To Parallel World Kepalaku masih berputar-putar setelah diajak Josh mengelilingi spektrum waktu. Ke Calakmul. Ke dunia lain Meksiko yang punya nama lain "Tuhan Meluputkan Meksiko". Ke Izapa. Pace-nya jadi melambat, tidak penuh action seperti di Titik Nol...
  • Earvin Putra
    Apr 25, 2014
    4.75/5 Wow Baca buku ini ibaratnya lagi nonton film science fiction tapi berbalut aksi ala Indiana Jones . Gilaaa gue suka banget sama penjelajahan waktunya disini . Walau agak bingung dikit tapi agak lebih logis dari time travel di Time Riders . okeelah .. aku siap buat Final...
  • Dian P
    Nov 15, 2012
    The Bahasa version book cover looks more catchy than what i saw in this page. Jason came back to the past where Mayan era was recognized to be existed in Mexico. One assumption which is used by the author in this book is: you cannot change history in past instead of driven it to anothe...
  • Arito Sato
    Dec 26, 2012
    ???? ???????????????????????????? http://www.amazon.co.jp/%E3%82%B8%E3%... http://www.amazon.co.jp/%E3%82%B8%E3%... ...
  • Andrew Marr
    Jan 31, 2013
    The series calms down considerably in this volume compared to the first three. There are a few action scenes but not as many or as long. This gives the reader time to think about things. It also allows Joshua's relationship with Ischel to develop. In fact, this gook borders at times on...
  • WhyNN ~
    Sep 30, 2013
    this book is too ordinary. contrary with the other which had 'surprise' element...this book is just plain. even in the end there story about someone died which makes me remember with the way of voldemort died. just like "point your finger and he will be die". lol book #2 and #3 is a...
  • Risna
    Nov 13, 2016
    Pak Hawking yang aykyunya dikit di bawah aku itu angkat bicara soal dunia paralel bikinan MG Harris dalam rangkaian cerita Joshua Files-nya--juga mungkin pengarang lainnya: ketiadaan para turis dari masa depan menentang eksistensi perjalanan waktu. Tapi setidanya, Pak Hawking mengangg...
  • Hanifah Mahdiyanti
    Aug 28, 2015
    Di buku keempat ini, sebagian masalah puncak 2012 mulai terungkap. Peradaban Maya ternyata dibangun salah satunya oleh penjelajah waktu. Teori fisika rumit mulai mengambil alih. Sampai saat ini, aku ragu membaca kisah tentang perjalanan waktu karena adanya paradoks perjalanan wak...
  • Ami Ridho utami
    Nov 20, 2013
    Usaha untuk melakukan perjalanan waktu mungkin akan membawa seseorang ke dunia paralel, tempat sejarah dunia yang berbeda dari sejarah asli si time traveller. Setiap kali si time traveller melakukan perjalanan waktu, tanpa terasa dia sudah menciptakan realitas baru ~Joshua Garcia ...
  • Clara A
    Jul 26, 2016
    Ntaps! ...
  • Jalen
    Mar 23, 2016
    Josh and Lxchel will go back in time and come back but to figure out that they came into a parallel universe. They want to leave but find it tempting to stay will they stay or will the go!! ...
  • Isoya Tatsuya
    Oct 21, 2018
    Dari judulnya sudah tahu klo nih buku banyak bercerita ke masa lalu atau masa depan.. btw dsini ada disebutkan danau toba.. ...
  • R-Qie R-Qie
    Jun 25, 2017
    Ia percaya ada serangkaian masa yang tak terhitung banyaknya dalam jaring waktu yang divergen, konvergen, dan paralel yang terus berkembang dan memusingkan. (Dari The Garden of Forking Paths karya Jorge Luis Borges) ? Josh tidak sepenuhnya memahami konsekuensi perjalanan waktu ...
  • Norish Azman
    Jun 23, 2017
    jochel is sooo happening!! ...
  • Tantri 0314
    Apr 25, 2014
    Dari buku pertama hingga keempat, buku inilah yang paling mencuri hati saya. Saya menyukai ketegangannya yang tidak sampai membuat jantung saya berdebar-debar. Juga kisah Josh dan Ixchel yang mulai menyenangkan. Semoga buku terakhirnya tidak mengecewakan! ...